Sublimácia dresov QUICK SPORT

Nezabúdajte, že aj v našom Quick Sporte pre vás vyrobíme, navrhneme a spracujeme sublimované dresy na akékoľvek použitie. Venujeme sa predovšetkým výrobe sublimovaných športových dresov a športového oblečenia,  pre kluby vo všetkých ligových súťažiach.

Materiál

Pri  výrobe, je pre nás dôležitý strih, dizajn, kvalita a funkčnosť materiálov. K dispozícií sú nami navrhnuté, zaujímavé, ako aj originálne dizajny a možnosť vytvoriť si vlastný návrh za pomoci našich dizajnérov. Veľmi dôležité pre športovca je, aby sa cítil komfortne v drese, ktorý by mal aktívne spĺňať požiadavky daného športu.

Potlač

Pri potlači nemusíte mať strach o to, či ste si zvolili vhodný typ potlače pre vaše dresy. Sublimačná potlač je digitálna sublimačná tlač, ktorá umožňuje plnofarebnú potlač polyesterovej látky ( dresu, teplákovej súpravy, mikiny .. ).  Najčastejšie sa využíva práve pri výrobe športových dresov.  Výhodou tejto tlače sú odolnosť a farebná stálosť dresu.

Dizajn, strih

Naším cieľom pri výrobe sublimovaných dresov, je v prvom rade zaujímavý vzhľad a funkčné strihové vlastnosti pri aplikácii sublimácie na dres našej značky QUICK SPORT.

PONUKA

V našej aktuálnej ponuke nájdete futbalové, volejbalové, basketbalové, hádzanárske, cyklistické a aj dresy pre rôzne druhy rekreačných športov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *