Výpredaj ROCK SPRING

Na našom e-shope aktuálne prebieha sezónny výpredaj Rock Spring topánok. Ak ešte nemáte pohodlné a kvalitné topánky za výbornú cenu, ste na správnom mieste.

ROCK Spring

Značka Rock Spring bola založená v roku 2010 s cieľom nadviazať na úspech obuvi značky Fusion. Spoločným znakom obuvi Rock Spring je ručne prepletanie vrchnej časťi obuvi z pružnej textílie, ktorý umožňuje flexibilitu obuvi nielen vďaka pružným podrážkam, ale aj vrškom. Výrobky sú navrhované v Českej republike, čo umožňuje rýchlo reagovať na potreby zákazníkov a nových trendov. Medzi hlavné prednosti obuvi Rock Spring patrí kvalitné ručné šitie, výborné odvetranie a extrémne nízka hmotnosť. Rock Spring si dáva za cieľ prinášať inovatívne riešenia vo vysokej kvalite za dobré ceny.

Tieto gumičkové topánky vyrábajú vo svojich domácnostiach ženy, aj muži, ktorí z rôznych dôvodov nemôžu chodiť do práce. Pretože sa napríklad starajú o svoje deti, alebo svojich chorých rodičov. Z fabriky im každý týždeň doručia klbká gumičiek a pružnej textílie, ktoré ručne zaplietajú. Hotový základ topánok potom na konci týždňa odvezú naspäť do fabriky, kde sa prikladá vstielka a táto topánka sa podšíva. Topánky sú síce vyrábané v Číne, ale v rodinnom podniku, kde sa už desať rokov vracajú ľudia sami.

Galériu a výber topánok nájdete na našej stránke v sekcii Rock Spring / Dámske topánky, alebo v nasledujúcom odkaze

https://www.quicksport.sk/product-category/rock-spring/damska-obuv-rock-spring/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *